expedities

Tijdens een Expeditie word je door een gids naar een expeditieruimte gebracht. Een werkgever en werknemer delen hier hun unieke (reis)verhaal, successen en uitdagingen op gebied van inclusiviteit en werkgever- en werknemerschap. Vervolgens gaat de expeditie in kleine groepjes uiteen en krijg je een opdracht mee. Na ongeveer 30 minuten wordt de uitkomst kort besproken. De uitkomsten worden opgetekend door een ‘notulist’.

In de gezamenlijke jungle-bijeenkomst worden de uitkomsten vergeleken. Na een aantal weken nemen wij met de verschillende deelnemers contact op om te kijken of er iets met de uitkomst gedaan wordt of gedaan kan worden. Indien nodig kunnen wij daar ondersteuning bij bieden.

De samenwerking met EEGA is langdurig en hecht. Een flink aantal EEGA deelnemers zijn bij Azerty succesvol geplaatst en werken er nog steeds. Alles wat je de juiste aandacht geeft, groeit! Francisca Peters (HRM) laat zien wat de resultaten zijn van het inclusief werken

Lees verder

Strategic Employee Development, Hoe gaat u om met uw TALENT
Wat mag het ontwikkelen van een talent kosten? Gelooft u in een grotere binding met uw organisatie als uw medewerkers zichzelf kunnen ontplooien?

Lees verder>>

Vorig jaar heeft Droomstatus laten zien van welke methode men gebruik maakt om statushouders aan de slag te helpen. Dit jaar willen zij graag hun mooie resultaten met je delen

Lees verder>>

Deze expeditie is speciaal bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in Open Hiring®. Namens Start Foundation deelt Jos van Delft alle ins en outs met je. Wie weet ben jij straks de eerstvolgende werkgever die met Open Hiring® aan de slag gaat.

Lees verder>>

EEGA Plus maakt je samen met een werkgever en een werknemer deelgenoot van mooie resultaten van plaatsing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

 

Lees verder>>

Manon van Achteren begeleidt en coacht vanuit haar functie bij Mens & Zo werkgevers, werknemers en werkzoekenden actief bij outplacement-, re-integratie- en loopbaantrajecten.

Lees verder>>

Het Deventer Ziekenhuis werkt al enkele jaren succesvol samen met Deventer Werktalent. Kandidaten, met een afstand tot de arbeidsmarkt, die in de zorg willen werken, of zich om willen laten scholen krijgen een unieke kans bij het Deventer Ziekenhuis om zich te ontwikkelen tot een volwaardige assistent in de zorg.

Lees verder>>

Elisabeth Roddeman en Jurgen Stavast nemen ons mee op een expeditie waarbij de (on)zin van uitgebreide sollicitatie procedure aan de orde komt.

Een baan zonder sollicitatiegesprek!

 

Lees verder>>

meld je snel aan, vol is vol!

Deelname is gratis